Robin Sharma – Scrisorile secrete ale călugarului care şi-a vândut Ferrari-ul

CopertaJONATHAN LANDRY ARE PROBLEME. După o bizară întâlnire cu Julian Mantie, o rudă îndepărtată – fost avocat pledant de succes, care dispăruse pe neaşteptate în Himalaya – J onathan călătoreşte pe tot globul ca să adune scrisorile salvatoare care ascund extraordinarele secrete descoperite de Julian.

Pe parcursul unei călătorii care îl duce de la sălile senzualului tango argentinian din Buenos Aires, la înspăimântătoarele catacombe ale Parisului, la zgârie-norii strălucitori din Shanghai şi la deşertul mistic din Sedona, Scrisorile secrete ale lurului care şi-a ndut Ferrari­ul dezvăluie uimitoare soluţii pentru a-ţi redescoperi puterea personală, fără a te trăda pe tine însuţi şi urnÎându-ţi visurile rară teamă .

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *