Robin Hobb – Răzbunarea asasinului

Răzbunarea asasinului încheie o trilogie scrisă cu iscusinţă de o autoare singulară în literatura fantasy de astăzi. Robin Hobb apelează la soluţii literare uimitoare prin ingeniozitatea lor şi te introduce în teritoriul imaginar al intrigilor ţesute de câţiva eroi pe care nu-i vei uita multă vreme. Alături de ei străbaţi ţinuturi nesfârşite şi le trăieşti drama până la final, când unele speranţe mor şi altele de-abia îndrăznesc să răsară, iar aventura se încheie numai ca să înceapă din nou. Când ai citit şi ultima pagină din Răzbunarea…, nu poţi să te desparţi nici de erou, nici de prietenul său lup.

FitzChivalry Farseer, protagonistul cu o soartă mai amară decât moartea, e un reper pentru tineri şi mai puţin tineri în aceeaşi măsură, iar trilogia Farseer e un cadou excelent, o lectură care va încânta la orice vârstă.

„Iată genul de carte în care te pierzi şi începi s-o parcurgi tot mai pe îndelete pe măsură ce te apropii de sfârşit, pentru că nu vrei să se termine. Personajele m-au contrariat şi m-au încântat, decorul e splendid evocat, câteodată m-am trezit că strâng pagina între degete de emoţie, iar o dată mi-am ţinut respiraţia în timp ce citeam. Ce v-aţi putea dori mai mult de la o carte?”

Order Răzbunarea asasinului Preţ @ RON66,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *