Robert Hine – Dicţionar de biologie

Aflat la cea de a VI-a ediţie, acest dicţionar oferă o gamă largă de concepte şi termeni din biologie, biofizică şi biochimie, dar şi din medicină, fiziologie şi paleontologie. Complet revizuit şi adus la zi, dicţionarul reprezintă resursa perfectă pentru oricine studiază biologia, la liceu sau la universitate.

– Peste 5 500 de termeni clari şi concişi – 400 dintre aceştia fiind absolut noi în această ediţie.

– O gamă extinsă de termeni legaţi de geonomică, proteomică, semnalizarea celulară, evoluţia moleculară şi sistematica moleculară, biologia dezvoltării etc.

– Biografia unor biologi de renume mondial, articole referitoare la bioinformatică, la organismele modificate genetic etc.

 

Dicţionarul de biologie este un instrument extrem de util elevilor, studenţilor, profesorilor şi în general publicului interesat de ştiinţele biologice.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *