Robert Harris – Marioneta

Acţiunea acestui thriller senzaţional se precipită încă şi mai tare sub presiunea deadline-ului de publicare a memoriilor, care se apropie vertiginos, şi a scandalului internaţional declanşat în momentul în care prim-ministrul Adam Lang este acuzat de crime împotriva umanităţii. Dacă mai adaugăm o soţie machiavelică şi o amantă geloasă, maşinaţiile CIA-ului şi decorul sumbru al unei insule ceţoase, avem deja piesele principale ale puzzle-ului.

Marioneta este un thriller politic complex, nuanţat psihologic şi cu un umor muşcător – Adam Lang este inspirat în mare măsură de personalitatea lui Tony Blair, iar mesajul romanului se constituie într-o critică pertinentă la adresa ciocnirilor politice anglo-americane în Orientul Mijlociu.

De acelaşi autor

Lustrum

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *