Richelle Mead – Academia vampirilor. 6 volume

289.40 – 225.00

De când compania cinematografică Preger Entertainment a achiziţionat drepturile  pentru ecranizarea seriiei ACADEMIA VAMPIRILOR de Richelle Mead – un bestseller New York Times, interesul pentru seria de volume a crescut imens.

Bookiseala.ro oferă o reducere substanţială doar celor care fac dovada înscrierii pe lista newsletter-ului.

În America, Spirit Bound, volumul 5 al seriei, a ajuns pe locul 1 în New York Times şi USA Today, fiind totodată cea mai vândută carte simultan şi în Australia şi în Noua Zeelandă. Cea de-a 6-a carte şi ultima din serie va fi lansată în decembrie 2010. Pe baza succesului internaţional, Penguin/Razorbill a comandat o continuare a seriei, ce va începe în 2011.

Fanii seriei din toată lumea au împăienjenit reţelele de internet cu prezentări ale filmului create de ei înşişi, chat rooms, bloguri şi chiar petiţii pentru transpuneri cinematografice – trimiţând un mesaj deosebit de puternic la Hollywood pentru aducerea personajelor create de Mead pe marele ecran. “Acest viral a explodat pe internet,\’ comentează Preger. \’Găsirea unei poveşti epice ca aceasta şi adaptarea ei este un lucru, dar să descoperi ulterior acest public uriaş, ce creşte exponenţial, ce aşteaptă cu nerăbdare — chiar cere — ca filmul să fie produs, este o realitate incontestabilă, ce îţi impune o marre responsabilitate./Fanii si-l doresc pe Ben Barnes ca Dimitri si Megan Fox ca Rose.Academia vampirilor este o serie urban fantasy şi \’romance paranormal\’ pentru adolescenţi, plină de suspans şi dinamism. Acţiunea se petrece în zilele noastre, într-un univers bântuit de vampiri clandestini, unii dintre ei pe jumătate oameni, într-o lume dominată de alchimie şi magie. Richelle Mead face trecerea de la axarea interesului pe vampirii – personaje masculine misterioase şi ameninţătoare precum cele din Amurg, Vampirii Sudului/True Blood şi Jurnalele vampirilor la personajul feminin de 17 ani, puternic, dar totuşi cu slăbiciuni, care se confruntă plină de curaj cu lumea din jurul său. Rose Hathaway este dhampir, jumătate om/ jumătate vampir şi gardian al moroilor, o specie de vampiri paşnici, magici şi muritori, care supravieţuiesc hrănindu-se cu sângele donatorilor benevoli, îmbătrânesc şi mor. Ascunsă în inima pădurilor din Montana se află Academia St. Vladimir, locul unde moroii şi dhampirii învaţă să-şi ocupe locul în societatea Moroi. Rose trebuie să înveţe să-şi cunoască abilităţile moştenite de dhampir şi să câştige aprobarea Consiliului Regal, pentru a deveni gardian al prinţesei Lissa, cea mai bună prietenă a sa şi singura moştenitoare a uneia dintre cele 12 familii regale de moroi. Rose şi Lissa împărtăşesc o misterioasă legătură psihică şi un simţ al destinului, dar întâi de toate trebuie să supravieţuiască unei intense vieţi sociale, politicii şi provocărilor fizice ale vieţii de moroi de la Academie. Dincolo de centurile magice de securitate ale sanctuarului de la St. Vladimir aşteaptă cea mai mare ameninţare dintre toate, strigoii, o specie de vampiri însetaţi de sânge, nemuritori şi prădători ai neamului Moroi.

RICHELLE MEAD este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată.În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid Series, iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, al cărei prim volum dă şi titlul seriei. În anul următor, lansează cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series. Succesul rapid al cărţilor ei îi impune un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de zece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top în New York Times Bestseller List.Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seattle, împreună cu soţul ei şi patru pisici.

Cuprinde volumele

Academia vampirilor 1

Iniţierea. Academia vampirilor 2

Atingerea umbrei. Academia vampirilor 3

Jurământ de sânge. Academia vampirilor 4

Limitele spiritului. Academia vampirilor 5

Sacrificiu final. Academia vampirilor 6

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

8 Responsesto “Richelle Mead – Academia vampirilor. 6 volume”

  1. Ionut Putinica spune:

    o sa cumpar volumele am deja primul volum dar mai bine e sa dau 170 Ron decat 290 Ron :(( bafta editurii

  2. Ilă Citilă spune:

    puteti sa o cumparati si de la noi

  3. isar georgiana spune:

    eu vreau sa cumpar pachetul asta dar nu il gasesc la pretul pe cre il spuneti voi 170 ron unde il gasesc?

  4. Ilă Citilă spune:

    169.90 lei plus taxele postale. Ila

  5. iulia spune:

    Buna unde pot gasi pachetul cu 169.90 plus taxe ….vreau sa cumpar si nu stiu unde il gasesc

  6. Ilă Citilă spune:

    Pachetul a fost la pretul de 169.00 lei cand nu erau editate toate volumele. Ila

  7. teodora spune:

    As dori sa cumpar pachetul…il mai aveti la pretul promotional?

  8. Ilă Citilă spune:

    Momentan nu. Lipsesc unele volume, si pana la achizitionarea lor, pachetul nu este disponibil. Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *