Richard Yates – Revolutionary Road

CarteRevolutionary Road a primit elogiile presei şi ale mediului literar, fiind lăudat de mari nume ale literaturii contemporane, precum Nick Hornby, Julian Barnes, Tennessee Williams sau Kurt Vonnegut.

Revolutionary Road beneficiază de o ecranizare de succes în regia lui Sam Mendes: Nonconformiştii (2008). Filmul – primit foarte bine atât de public, cât şi de critici – îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet şi a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur sau Premiile BAFTA. Kate Winslet a câştigat pentru rolul din Nonconformiştii cinci premii la festivaluri internaţionale, printre care Globul de Aur, Premiile Asociaţiei Criticilor de Film din Londra şi Festivalul Internaţional de Film din Palm Springs.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *