Richard Keating – Secretele fotografiei digitale pentru începători

În ziua de azi, fotografii amatori care utilizează aparate digitale au o sarcină mult mai uşoară decât premergătorii lor care foloseau aparatele clasice cu film.
Aparatele digitale sunt mult mai uşor de utilizat, rezultatul este mult mai reuşit decât în cazul aparatelor analogice, fotografierea se învaţă mult mai rapid iar tehnica este mai accesibilă, mai atractivă.
Totuşi, tehnica nu înseamnă totul deoarece aparatul digital – oricât de profesional ar fi – nu gândeşte în locul nostru. În general, marea majoritate a fotografilor începători comit cam aceleaşi greşeli banale care pot ruina cele mai frumoase clipe, pe când marea parte a acestor erori se pot corecta cu puţină atenţie şi câteva cunoştinţe minime.

Cartea de faţă va explora tocmai acest mic teritoriu esenţial oferind cititorilor sfaturi practice şi actuale (din 2009).

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *