Richard Brandt – Băieții de la Google. Cum gândesc Larry Page şi Sergey Brin

UnknownCartea de faţă vă dezvăluie viaţa celor doi fondatori ai corporaţiei Google – parcursul lor din copilărie până în prezent, dar şi parcursul afacerii pe care au înfiinţat-o. Din multe interviuri, susţinute cu foşti şi actuali angajaţi, parteneri de afaceri şi concurenţi de acelaşi nivel, se desprinde o concluzie clară: direcţia spre care se îndreaptă Google e strâns legată de convingerile şi ambiţiile pe care le au Larry Page şi Sergey Brin.
Doi oameni nesociabili şi timizi. Doi tineri fără experienţă în afaceri. Şi fără abilitatea de a-şi face relaţii politice. Dar cu principii profund morale, inoculate în familie. Idealişti nonconformişti, dornici să contribuie la evoluţia umanităţii. Având o educaţie extrem de serioasă, ghidată în mod constant spre performanţă. Iar dintr-o asemenea combinaţie de trăsături, am văzut toţi ce a rezultat.

Order Baietii de la Google. Cum gândesc Larry Page şi Sergey Brin Preţ @ RON14,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *