Rhonda Byrne – The Secret. Cartea Recunoştinţei

The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteţi folosi spre a vă transforma viaţa în fericire deplină. Când folosiţi această carte în fiecare zi şi scrieţi în ea despre toate lucrurile din viaţă pentru care sunteţi recunoscător, veţi fi apoi plăcut surprins de lista interminabila a gândurilor care revin la dumneavoastră şi de lucrurile noi demne de recunoştinţa dumneavoastră. Puteţi folosi The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei spre a atrage puternic în viaţa dumneavoastră lucruri specifice pe care le doriţi şi spre a fi în deplină abundenţă.

Cartea este plină de afirmaţii scrise de Rhonda Byrne menite să aduceţi bucuria şi armonia în toate aspectele vieţii dumneavoastră. Inspiraţi fiind de scrierile Rhondei, în fiecare zi veţi face o listă a lucrurilor pentru care sunteţi acum recunoscători, urmată de o lista a Intenţiilor de Recunoştinţă conţinând toate lucrurile dorite în viaţa dumneavoastră.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *