Regele Mihai – 89 de ani. În curând Biblioteca Familiei Regale şi pe net

Bookiseala.ro, împreună cu Principele Radu al României, pregăteşte lansarea pe internet a Bibliotecii Casei Regale. Să nu uităm că Regele Carol l a fost primul domnitor care a deschis universităţi şi biblioteci pentru românii care nu aveau posibilităţi financiare. Actuala Bibliotecă Central Universitară a fost construită la propunerea sa. Regina Elisabeta, cu pseudonimul literar Carmen Sylva, a sprijinit enorm promovarea culturii române. Ce ar fi fost George Enescu fără mecenatul ei? Deşi neamţ, Carol l a făcut în 48 de ani de domnie cât toţi şefii de stat la un loc.

Câteva din cărţile aflate în Magazinul Bookiseala.ro: Povestea vieţii mele (trei volume) + Capitole târzii din viaţa mea (cadou); Ivor Porter – Mihai I al României. Regele şi ţara; Gabriel Badea Paun – Carmen Sylva; Carmen Sylva – Colţul penaţilor mei.Vol 2; Paul D. Quinlan – Regele playboy. Carol al-2-lea al României; Regina Ana a României – Un război, un exil, o viaţă; Principesa Ileana – Trăiesc din nou

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Pages: 1 2

2 Responsesto “Regele Mihai – 89 de ani. În curând Biblioteca Familiei Regale şi pe net”

  1. Maria Ratiu spune:

    In sfarsit o veste buna pentru toti romanii care au cunoscut Casa Regala doar din minciunile comuniste. Regalitatea, monarhia,regele erau echivalente cu degradul,suferinta,exploatare si nimic mai mult. Sa speram ca in inimile si mintea romanilor va intra adevarul pentru ca romanii sunt un popor de mari cititori si doritori de adevar. In cazul Casei noastre Regale adevar inseamna si dreptate. Romani trebuie sa faca dreptate si sa dea Casei Regale posibilitatea sa se apere si sa faca cunoscut adevarul. Numai asa poporul va putea alege: Monarhie sau republica.

  2. livia spune:

    Aşteptăm, cu nerăbdare.
    Multă sănătate, Majestate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *