Raymond Moody – Imagini ale eternităţii. Despre trecerea celor dragi din această viaţă în următoarea

Este oare posibil să fim părtaşi la trecerea unei fiinţe dragi din această lume în cealaltă?
Există viaţă după viaţă: iată teza pe care o susţine şi argumentează în noua sa carte dr. Raymond Moody, cercetătorul pe care The New York Times l-a numit „părintele experienţelor pe care le oferă vecinătatea cu moartea”.
Ce se întâmplă când murim? Poate fi împărtăşită această experienţă şi celor rămaşi în viaţă?
Examinând „experienţele de moarte împărtăşită” – fenomene în care cei aflaţi alături de muribunzi au propriile viziuni despre lumea de dincolo – dr. Moody ne oferă noi informaţii despre călătoria pe care o facem cu toţii la finalul vieţii. Cartea este argumentată printr-o paletă largă de studii de caz, autorul relatând inclusiv experienţele personale pe care le-a trăit lângă patul de moarte al mamei sale. „Se întâmplă foarte des ca oamenii aflaţi în preajma unor muribunzi dragi să pară că-şi părăsesc trupurile, însoţindu-i o vreme în drumul lor spre tărâmul ceresc”, susţine dr. Moody.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *