Raymond Chandler – Sânge spaniol

1De la clubul al cărui proprietar este Hugo Chandless pleacă acasă. Dar nu mai ajunge acasă, căci moartea se află pe bancheta din spate și poartă numele unei substanțe chimice.
Pe nisipuri mișcătoare umblă politicieni și mafioți, ca oriunde. Un apel telefonic anunță o crimă. Încep investigațiile, dar investigatorul este înlocuit după un alt… apel telefonic.

Nestemate și perle,iată fructul oprit în jurul căruia gravitează personaje memorabile, printre care inegalabilul Philip Marlow.  Comiterea unei infracțiuni declanșează povești fără sfârșit.
Într-o sală de sport sosește un detectiv care ajunge într-un birou ciudat, unde un fel de ganster îi cere să demareze o ancheta. Fărădelegi în lumea boxului, un caz alambicat și suspans la înălțime.

Order Sânge spaniol Preţ @ RON63,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *