Raymond Chandler – Nu-i uşor să spui adio

nu-i-usor-sa-spui-adio_1_produsÎn faţa unui club în care noapte de noapte se irosesc mici averi, Philip Marlowe îl cunoaşte Terry Lennox, bărbat plin de cicatrici pe partea stângă a feţei, înmuiat bine în alcool. Pe parcursul următoarelor luni, o prietenie ciudată se leagă între cei doi.

Totul se schimbă…

Atunci când Lennox apare pe neaşteptate târziu în noapte la Marlowe acasă, rugându-l să îl conducă până la Tijuana. Marlowe acceptă, cu singura condiţie ca Lennox să nu îi spună nimic despre motivele fugii sale.

La întoarcere…

Marlowe este anchetat de poliţie în legătura cu subita dispariţie a lui Lennox, dar refuzul său e a coopera îl aduce în închisoare, sub acuzaţii de crimă. La puţin timp după ce Lennox trecuse graniţa, soţia sa fusese găsită moartă în piscina casei. În timp ce zvonurile circulă că Lennox s-ar fi sinucis în Mexic, lăsând un bilet în care ar fi mărturisit totul, Marlowe primeşte un mesaj criptic din partea celui dispărut…

De acelaşi autor

Play-back

Order Nu-i uşor să spui adio Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *