RAO mută la Dan Brown două piese grele

mgDupă ce a mutat pionul Andrew Davidson la Editura Alfa ( fostă ALL ),  făcând-o să investească 20.000 de dolari pe drepturile de autor ( în avans ) pentru Gargui, Ovidiu Enculescu mută la Dan Brown două piese grele ale presei româneşti: Mihaela Rădulescu şi Ioana Grindean. Una frumoasă, alta deşteaptă. Dacă prima va prezenta interviul pe Antena 1, cealaltă la Europa FM, importantă este vizibilitatea pentru miseriosul personaj care s-a umplut de bani din Codul lui da Vinci. Dacă ar fi să nu punem la socoteală onorariile celor două jurnaliste, am putea spune că RAO a reuşit o lovitură spectaculoasă cu puţini ţechini. Ăsta poate fi un PR bun. Cu minimă investiţie, maxim de puncte de rating. Pentru că e clar că Dan Brown face audienţă. Şi rezultatul se cuantifică în vânzări.

Şi cânt te gândeşti că agentul literar pentru România a lui Dan Brown a oferit Codul… mai întâi Editurii Humanitas. Gabriel Liiceanu a spus că el nu publică astfel de scrieri de scandal. Aşa a pierdut şi s-a ales cu Coelho.

fragment din Simbolul pierdut

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *