Radu Anton Roman – Delta Dunării

În fotografii de o frumuseţe rară, însoţite de textele pe cât de detaliate, pe atât de poetice ale lui Radu Anton Roman şi Cătălin D. Constantin,  Delta Dunării se lasă descoperită în întreaga-i măreţie. Din momentul în care întoarce prima pagină, cititorul intră în lumea atemporală a Deltei, printre pelicani, lişiţe şi raţe, cai sălbatici, stufărişuri, păduri de sălcii, sate învelite în stuf, canale întortochiate şi întinderi nesfârşite de trestii. Lumea aparte a Deltei, cu problemele şi binecuvântările ei, cu singurătatea şi clocotul ei este surprinsă într-un album bogat ilustrat şi atent lucrat. Cuprinzând şi o secţiune de vocabular specific locului, volumul îl pregăteşte de călătorie pe cititorul hotărât să vadă Delta. O călătorie magică prin Delta de ieri şi prin cea de azi, cu sfaturi de trasee şi poveşti din partea locului, albumul Delta Dunării este pe cât de fascinant, pe atât de folositor.
Un cadou pentru toţi cei care vor să descopere frumuseţea acestui tărâm de poveste, albumul Delta Dunării captează uimirea şi emoţia resimţite la vizitarea acestor locuri ale luptei dintre uscat şi ape înscrise în patrimoniul UNESCO.

Order Delta Dunării Preţ @ RON159,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *