Rachel Greenwald – Cum să-ţi găseşti un soţ după 35 de ani

Dacă ai în jur de 35 de ani şi-ţi doreşti să te căsătoreşti, acest program e soluţia ta. Poate ai încercat sã faci terapie, ca să scapi de blocaje sau de tipare comportamentale ineficiente, poate ai încercat magia sau rugăciunea, poate ai avut experienţe nefericite sau ai fost prea preocupată de carieră.
Nu contează cum ai ajuns în această situaţie, contează că acum eşti singură şi, cel mai important lucru, este că nu vrei să rãmâi aşa. Autoarea cărţii şi-a gãsit partenerul dorit aplicând cunoştinţele profesionale dobândite la Harvard într-un program MBA. Fericitul rezultat a determinat-o să conceapă o strategie specialã pe care au testat-o cu succes mii de femei. Cei 15 paşi ai programului se bazează pe legile marketingului şi managementului. Aplicarea sa cere multă hotărâre şi implicã acţiune, termene, angajamente, sacrificii şi reguli, de aceea autoarea îl recomandă în special femeilor mature. Şi, ca orice strategie bine concepută şamplu verificată, programul garanteazã celor care-l vor folosi că vor îmbrăca rochia de mireasã în 12–18 luni de la punerea sa în practică. Succes!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *