Rachel Cusk – Arlington Park

Eroinele romanului lui Rachel Cusk sunt cinci femei care trăiesc într-o seră strălucitoare şi prosperă: Arlington Park, elegantă suburbie londoneză unde se cultivă convenţia, indiferenţa şi ipocrizia. Ce se ascunde dincolo de aparenţele unei căsnicii fericite şi de faţada unei vile luxoase? Într-o singură zi, mai mult sau mai puţin obişnuită, cinci femei îşi dau jos măştile.

Arlington Park este un roman uluitor, în acelaşi timp amuzant, emoţionant, crud, tandru şi cutremurător. Este cea mai bună carte de ficţiune apărută în 2006.” (Helen Dunmore)

„Puţini scriitori pot da cotidianului o stranietate si o stralucire atat de intense. Rachel Cusk este o voce foarte puternica, in care distingem tonuri din Virginia Wolf, Franz Kafka sau Evelyn Waugh.” (Time Out)

„O carte de o delicateţe extraordinară despre compromisurile şi sacrificiile de sine pe care le presupun căsătoria şi maternitatea. Plină de adevăruri incomode, dar vitale!” (The Observer)

Order Arlington Park Preţ @ RON25,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *