Bosch Pseudonymous – Numele acestei cărţi este secret

EXTRAORDINARE ACŢIUNI DETECTIVISTICE, SUSPANS, O CARTE REPREZENTATIVĂ PENTRU VÂRSTA ADOLESCENŢEI
UN NARATOR EXCENTRIC…
JURNALUL UNUI MAGICIAN…
O SIMFONIE A MIROSURILOR…
ŞI UN SECRET ÎNFRICOŞĂTOR!

Dacă ar fi o prezentare obişnuită a unei cărţi obişnuite, v-aş spune că e un roman fantastic! Se citeşte dintr-o suflare. Veţi face cunoştinţă cu cei doi curajoşi eroi, Cass şi Max-Ernest, şi veţi afla cum o misterioasă cutie cu fiole, Simfonia mirosurilor, i-a pus pe urmele unui magician dispărut în împrejurări stranii (şi… mirositoare). Dacă ar fi o carte obişnuită, aş lăuda-o spunând că ea povesteşte aventuri care vă vor inspăimânta – despre jocuri de cuvinte pe care Cass şi Max-Ernest trebuie să le dezlege şi despre răufacători pe care trebuie să-i înfrunte. Dar, din păcate, nu vă pot spune nimic din toate acestea, întrucât, dacă aş face-o, pe urma veţi dori să citiţi acest roman.
De fapt, nu doar numele acestei cărţi nu poate fi dezvăluit, dar nici povestea pe care o relatează.
Aceasta deoarece se referă la un secret – un mare secret! – care a reuşit să-i tulbure pe oamenii ca voi… O, nu! Nu cumva am spus deja care este secretul? În acest caz, este prea târziu… Mi-e teamă că, din acest moment, nimic nu vă mai poate opri. Citiţi această carte dacă trebuie. Dar, va rog, nu spuneţi nimic nimănui.
Cu scuzele de rigoare, Pseud. Bosch

Order Suspans Preţ @ RON44,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *