Prisacariu Mihaela Roxana – Statutul juridic al minorităţilor naţionale

La p. 90, paragraful penultim, în loc de: „Consiliul Economic şi Social (ECOSOC), organ având principalele competenţe privind drepturile omului, a creat Comisia pentru drepturile omului.” se va citi: „Consiliul Economic şi Social (ECOSOC), organ având principalele competenţe privind drepturile omului, a creat, încă din 1946, Comisia pentru drepturile omului, comisie înlocuită din anul 2006 cu Consiliul Drepturilor Omului – organism subordonat direct Adunării generale a ONU .”

La p. 90, paragraful ultim, în loc de: „Comisia este alcătuită din 53 de membri” se va citi „Consiliul este alcătuit din 47 de membri”.

La p. 91, după rândul 12, se va introduce: „În scopul de a ameliora disfuncţiile semnalate, atribuţiile Consiliului s-au lărgit faţă de cele ale Comisiei prin introducerea procedurii colectării şi analizării de rapoarte periodice pe tema drepturilor omului de la fiecare din cele 192 de state membre ONU .”

La p. 91, după rândul 21, se va introduce: „Din 2007, Subcomisia pentru promovarea şi protecţia drepturilor omului a fost înlocuită cu Comitetul Consultativ al Consiliului drepturilor omului , care a preluat atribuţiile acesteia.”

Order Statutul juridic al minorităţilor naţionale Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *