Pierre Antilogus – Ghidul proaspătului tătic

UnknownCum să faci să nu leşini în sala de naşteri ?
Copilul ăla plânge doar ca să te calce pe nervi ?
Cum de e atât de urât ?
La tine de ce nu zâmbeşte ?
De ce aruncă în tine cu mâncare ?

Ţi-ai tot pus aceste întrebări. Şi nimeni n-a fost în stare să-ţi răspundă. Până acum.
Trebuie să recunoaştem că paternitatea este un izvor de bucurii fără seamăn. Oare asta înseamnă că totul merge ca pe roate? Hai să nu ne amăgim…
Ai nevoie de acest ghid, pe care să-l consulţi în linişte. Râsetele tale o vor alarma pe soţie : cartea e mult prea amuzantă.
Ghidul proaspătului tătic este o carte de psihologie practică, pentru bărbaţii aflaţi într-un moment de mare cumpănă, scrisă în stilul marii literaturi – autorii fac un two-men show de la început până la sfârşit.
Volumul de faţă îşi propune să dărâme bariere, să ne dezarmeze de toate prejudecăţile ostile faţă de bebeluşi, să ne galvanizeze energiile molatice şi să repopuleze teritoriile ancestrale ; pe scurt, să facă din fiecare cel mai fericit, mai cool şi mai în temă dintre tătici.

Order Ghidul proaspătului tătic Preţ @ RON30,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *