Phyllis Balch – Nutriţie şi biotratamente. Vol 2

1Nutriţie şi biotratamente este o carte completă care îmbină rezultatele cercetărilor de ultimă oră ale marilor institute şi universităţi americane, cu metode alternative, având în comun o viziune holistă asupra bolilor şi tratamentului acestora. Este o carte care sintetizează milenii de medicină naturistă, de experimente şi înţelepciune nutriţională. Tocmai de aceea, este bestseller în domeniul ei.

În 4 volume vă sunt prezentate cele mai importante tipuri de nutrienţi, suplimente alimentare şi plante medicinale, o descriere a peste 300 de disfuncţii şi probleme de sănătate – de la abcese, gută şi contuzii, la pneumonie, cancer sau Alzheimer –, împreună cu o analiză a celor mai eficiente metode de tratament şi a celor mai buni nutrienţi, care ar putea duce la regresia bolii şi la recuperarea bolnavului. Cartea este un ghid dedicat remediilor alternative şi terapiilor care pot fi folosite alături de programul nutriţional. Pe tot parcursul  ei veţi găsi doze recomandate pe categorii de vârstă, sinteze ale celor mai controversate tratamente sau ale evaluărilor şi studiilor făcute de importante instituţii de sănătate.

De acelaşi autor

Nutriţie şi biotratamente. Vol 1

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *