Philippe Van Rjndt – Samaritean, marele secret al Papei

Scriitorul Philippe Van Rjndt face parte din elita scriitorilor de romane de ficţiune care îi reuneşte pe R. Ludlum, F. Forsyth şi J. Higgins.

Cartea Samaritean, marele secret al Papei reprezintă o desfăşurare fulminantă de situaţii al căror suspans creşte exponenţial de la un capitol la altul.

Cititorului i se prezintă o adevărată piramidă a terorii, nemaiîntâlnită în nici un alt roman de dată recentă, pe fundalul unei impresionante urzeli de intrigi la nivel politic internaţional.

Ţinta acestor intrigi este atât conducătorul Uniunii Sovietice, pentru a cărui succesiune se dă o adevărată luptă din umbră, cât şi un cardinal polonez, care va ajunge Papa, dar a cărui moarte fusese hotărâtă de serviciile secrete sovietice.

Un thriller senzaţional care ne poartă prin culisele Casei Albe, Vaticanului şi Kremlinului. O lectură deopotrivă uimitoare şi emoţionantă.

Order Samaritean, marele secret al papei Preţ @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *