Phillipe Lechermeier – Seminţe de cabane

1Alternând între umor şi poezie, acest album creat de acelaşi Philippe Lechermeier, care ne-a încântat cu poveştile Prinţeselor date uitării sau necunoscute, propune o călătorie fantezistă, redată jucăuş de talentatul ilustrator Eric Puybaret. Cei mici vor fi captivaţi de varietatea şi de formele inedite ale cabanelor, pe când cei mari se vor lăsa încă o dată purtaţi de visele din copilărie…
O agendă de voiaj cu totul ieşită din comun! Să-l urmărim pe marele explorator, Alphonso de Copacabana, care ne invită la o încântătoare drumeţie, în căutare de cabane pe cât de minunate, pe-atât de diferite: cabana de turtă dulce a micilor Hänsel şi Gretel, cabana arboricolă sau cea de melc, ba chiar şi aceea de la capătul pământului!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *