Philip Hawley Jr. – Experiment

Experiment

În California de Sud, la spitalul de copii, un băieţel Maya, însemnat cu un tatuaj albastru în formă de corn de lună, moare de o boală misterioasă.În America Centrală, o boală necunoscută se răspândeşte în satele tribale. Şi curând, Luke McKenna, un medic care lucrează la Urgenţa pediatrică din Los Angeles, va descoperi legătura între aceste întâmplări şi demonii din trecutul lui întunecat. Un cataclism global se pregăteşte, iar femeia pe care o iubeşte încearcă să oprească dezastrul. Nu mai e timp… şi Luke McKenna nu mai are decât o singură speranţă: să reînvie fantomele trecutului său, multă vreme ascuns.

Născut în Portland, USA, Philip Hawley Jr., într-o familie cu opt copii, Philip Hawley e pediatru. Apărut în 2007, „Experiment”, primul său roman, un thriller, e inspirat din propria sa experienţă ca medic printre triburi izolate de indieni trăind în pădurile tropicale ale Americii Centrale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *