Petra Hammesfahr – Taina liniştitului domn Genardy

Un om drăguţ, întotdeauna răbdător, întotdeauna amabil şi săritor. Şi atât de bun cu copii. Era foarte îndrăgit. În cartier cunoştea personal pe fiecare, se adresa fiecăruia pe nume, se interesa cum o duc părinţii, copiii şi nepoţii, unchii, mătuşile şi bunicile, câinii, pisicile, papagalii şi cât sunt de prospere grădinile de zarzavat de la marginea oraşului.
Toţii spun numai lucruri bune despre el… Dar soţia sa şi-a şters numele lui din memorie.
Când liniştitul domn Genardy se mută cu chirie în casa ei, Ingrid are imediat un sentiment ciudat. Dar până când mama care-şi creşte singură copilul să-şi ia presimţirile în serios, este cât pe ce să fie prea târziu pentru fetiţa ei.
Petra Hammesfahr reuşeşte nu doar să povestească cu mare sensibilitate, ci şi să construiască o tensiune care-ţi ţine nervii încordaţi la maxim.
Psychothrillerul Taina liniştitului domn Genardy nu numai că a fost tradus în numeroase limbi, dar a şi fost ecranizat cu Iris Berben în rolul principal.

„O autoare germană care le egalează pe colegele ei americance de thriller.” Welt am Sonntag


Order Taina liniştitului domn Genardy Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *