Peter Conradi – Supravieţuitorii. Monarhia la începutul secolului XXI

Peter Conradi este autorul cărţii The King’s Speech („Discursul regelui”), după care a fost realizat, în 2010, filmul cu acelaşi nume, câştigător al mai multor premii Oscar, inclusiv cel pentru regie, cel mai bun scenariu şi cel mai bun actor în rol principal – Colin Firth (interpretul lui Bertie, viitorul George al VI-Lea).

„Nu contează dacă acela care citeşte este un monarhist convins sau un republican pasionat; ceea ce rămâne important, până la ultima dintre filele cărţii, este subiectul de meditaţie ca atare, şi anume cum se face că monarhia – una dintre instituţiile cele mai fragilizate de tulburele secol al XX-lea – a reuşit să treacă pragul noului mileniu, cu tot alaiul de crize sau victorii, contestări sau adulări care o însoţesc.” – Adrian Cioroianu

„O carte cu un anumit mesaj, spus într-un mod cât se poate de antrenant.” – A.N. Wilson, The Spectator

Order Supravieţuitorii. Monarhia la începutul secolului XXI Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *