Pecican Ovidiu – Noaptea soarelui răsare

noaptea-soarelui-rasare_1_produsNoaptea soarelui răsare nu este doar continuarea firească a bestsellerului Imberia, ci şi o carte care suscită mari întrebări existenţiale. Cine şi ce este bărbatul de alături? Cine se ascunde dincolo de surisul sigur de sine al individului care te priveşte din oglindă? Cine este distribuit în rolul tău şi în ce constă acesta? Ce face un bărbat atunci când nu mai face pe bărbatul? Cum se comportă în faţa ambiguităţii drapate în sentimente, dar care s-ar putea să nu fie decât un odios şantaj? Unde se termină demnitatea şi unde începe mizeria caracterială? Cum se poate scăpa din scenariile proaste ale unei telenovele de mahala?

În finalul unei crude autoscopii, profesorul de istorie Eduard Dragodan pilpiie ezitant, căutând zonele de stabilitate şi tatonându-şi limitele…
Order Noaptea soarelui răsare Preţ @ RON29,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *