Paul Sussman – Labirintul lui Osiris

1O jurnalistă este ucisă în Catedrala Armenească din Ierusalim, iar detectivul Arieh Ben-Roi caută indicii. Ceva pare în neregulă – o legătură cu un caz de dispariţie de persoane din Egipt, caz petrecut cu câteva decenii în urmă. Nedumerit, Ben-Roi îi cere ajutorul vechiului său prieten, inspectorul Yusuf Khalifa de la poliţia Luxor.
Deşi se confruntă cu o tragedie personală şi este ocupat cu un caz de otrăviri misterioase ale unor fântâni în Deşertul de Est, Khalifa acceptă să-l ajute. Ceea ce descoperă va schimba pentru totdeauna viaţa celor doi bărbaţi.
Pe măsură ce investigaţiile lor avansează, detectivii sunt atraşi tot mai mult într-o ţesătură sinistră de violenţă, abuzuri, malpraxis corporatist şi terorism internaţional. Iar în mijlocul tuturor acestora se află o enigmă veche de trei mii de ani, care a răpit deja două vieţi, şi va mai revendica în curând altele.

Order Labirintul lui Osiris Preţ @ RON34,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *