Paul Roland – Ascensiunea şi prăbuşirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrată

Această carte se deosebeşte de majoritatea lucrărilor convenţionale despre al Treilea Reich deoarece susţine, cu argumente, că nazismul a fost mai mult decât un fenomen sociopolitic. A fost manifestarea personalităţii malefice a Führerului.

Adolf Hitler a exercitat o fascinaţie morbidă asupra câtorva generaţii şi probabil va continua să captiveze multe altele, în primul rând pentru că ascensiunea şi prăbuşirea sa – şi ale ţării pe care a condus-o – ţin de domeniul incredibilului. Nu era un om foarte educat, nu promitea mari „realizări”, iar în artă s-a dovedit a fi un talent mediocru. Şi totuşi, el a ajuns să conducă un popor cult, care a dat mulţi oameni de geniu.

Folosind o mare varietate de surse, dar mai ales fotografii de epocă, unele inedite, Paul Roland aduce lucruri noi despre personalitatea acestui om care a influenţat atât de nefast istoria secolului al XX-lea.

Order Ascensiunea şi prăbuşirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrată Preţ @ RON34,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *