Paul Popescu Neveanu – Tratat de psihologie generală

Numeroase generaţii de psihologi români au avut norocul de a participa la prelegerile profesorului Paul Popescu-Neveanu şi de a-şi forma astfel cunoştinţe temeinice în domeniul psihologiei.
Tratatul de psihologie generală oferă studenţilor contemporani şansa de a se iniţia în fundamentele psihologiei, parcurgând un curs cu o valoare academică şi ştiinţifică remarcabilă, ideile promovate fiind în continuare de actualitate.
Tratatul cuprinde atât o prezentare a sistemului psihic uman, cât şi noţiuni fundamentale referitoare la fiecare proces psihic în parte. Claritatea şi precizia textului, bogăţia informaţiilor, precum şi numeroasele ilustrări folosite de autor fac ca lectura să fie nu doar folositoare, dar şi plăcută. Prezentul volum poate satisface curiozitatea oricărui cititor interesat de mecanismele vieţii psihice.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *