Paul Jenner – Kamasutra ca la carte

Kamasutra ca la carte îţi va arăta nu numai poziţiile sexuale şi tehnicile din străvechiul manual de sexualitate, dar şi cum să îţi exploatezi la maxim erotismul.
Cartea lui Paul Jenner pleacă de la principiile libertăţii şi plăcerii erotice, acoperind o gamă largă de teme, de la mâncărurile afrodiziace, masaj erotic şi până la modalităţi de a-ţi decora dormitorul într-o manieră seducătoare. Indiferent de vârstă, educaţia şi condiţia ta fizică, citind aceasta carte vei descoperi, cu siguranţă, o nouă abordare a vieţii de cuplu.

De acelaşi autor

Sex ca la carte

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Paul Jenner – Kamasutra ca la carte”

  1. Masaj erotic spune:

    Masajul erotic ofera o frumusete magnifica barbatului, este un dar special pentru acesta, permite cunoasterea miscarilor interioare, iar atmosfera tacuta din cadrul saloanelor noastre, te va calma.

    Va invitam la saloanele noastre de masaj erotic din Bucuresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *