Paul Brunton – Învățătura secretă de dincolo de yoga

1În anii 1930, Paul Brunton a călătorit în Asia pentru a lua contact cu spiritualitatea orientală. Învățătura secretă de dincolo de yoga a fost scrisă la îndemnul învățătorilor săi, convinși că Brunton era în măsură să le transmită occidentalilor înțelepciunea Vedantei și a budismului. Cartea ne conduce pas cu pas către experimentarea adevărului mentalist, conform căruia realitatea se formează în interiorul conștiinței, și nu în lumea materială din afara noastră. Noi toți putem să conștientizăm esența noastră sacră și să ne transformăm personalitatea astfel încât să reflecte această realitate. Paul Brunton descrie tehnicile yoga de respirație și disciplină mentală care ne ajută să ne dezvoltăm intuiția astfel încât să ajungem la înțelegerea adevărului suprem despre noi înșine și despre lume.

Din cuprins. Calea supremă. Nivelurile religioase și mistice. Filosofia ascunsă a Indiei. Disciplina filosofică. În căutarea adevărului. De la lucru la gând. Secretul spațiului și timpului. Magia minții

Order Învățătura secretă de dincolo de yoga Preţ @ RON39,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *