Paul Bragg – Postul. Un miracol

UnknownDr. Bragg a schimbat în bine viața a milioane de oameni din întreaga lume și din toate domeniile profesionale prin Cruciadele Sănătății pe care le-a organizat, prin cărțile și prin aparițiile sale la radio și la televiziune.

Măcinat de tuberculoză în adolescență, Bragg și-a creat propriul sistem alimentar, dublat de un program de exerciții respiratorii și fizice, care i-au permis să își refacă în totalitate organismul, transformându-și corpul într-o citadelă fără vârstă, fără dureri și oboseală. A ajuns astfel să exceleze în alergare, înot, mersul cu bicicleta, antrenamentul progresiv cu greutăți și ascensiunile montane. În urma recuperării sănătății sale, a făcut un legământ în fața lui Dumnezeu și a promis să își petreacă tot restul vieții arătându-le altor oameni calea către super-sănătate. Şi-a respectat legământul până în ultima clipă! Activitățile sale de pionierat în domeniul sănătății au schimbat fața lumii.

Legendă vie și far călăuzitor pentru milioane de oameni, Bragg a fost antrenorul și consilierul personal pe probleme de sănătate și de fitness al multor vedete olimpice precum Murray Rose, laureată de patru ori cu medalia de aur la înot, australiana Betty Cuthbert, medaliată de patru ori cu aur la atletism, sau ruda sa Don Bragg, medaliat cu aur la săritura cu prăjina. Culturistul Lou Ferrigno a ajuns la forma sa excepțională consiliat de Bragg. Jack LaLanne, primul Rege al Fitnessului la TV, a declarat: „Paul Bragg mi-a salvat viața când aveam 15 ani. M-am înscris atunci în Cruciada Sănătății Bragg din Oakland”. Încă de la începutul carierei sale, Bragg a consiliat cele mai mari vedete de la Hollywood și marii giganți ai afacerilor americane. Printre cei inspirați de el să adopte un mod de viață sănătos s-au numărat JC Penney, Del E. Webb, dr. Scholl și Conrad Hilton.

 

Order Postul. Un miracol Preţ @ RON40,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *