Patricia Cornwell – Cartea morţilor

LA SCURT TIMP… după ce s-a mutat la Charleston, în Carolina de Sud, pentru a-şi deschide propriul cabinet medico-legal, Kay Scarpetta este chemată să investigheze moartea celebrului tenismen Drew Martin, al cărui cadavru, mutilat cu meticulozitate şi cruzime, a fost găsit la Roma.
ÎN FAŢA DOVEZILOR…  ce indică piste contradictorii, ancheta condusă de Kay împreună cu carabinierii italieni şi iubitul său Benton Wesley se află în impas. Dar alte crime ies la iveală: cadavrul neidentificat al unui băieţel este descoperit într-o mlaştină, o femeie din înalta societate este găsită ucisă ritualic în propria casă.
DEŞI DE NEIMAGINAT, oribilele legături dintre toate aceste crime încep să se profileze, şi odată cu ele chipul întunecat al celui mai înspăimântător criminal în serie. În timp ce Cartea Morţilor adună tot mai multe nume, devine evident că numele ei va fi următorul.

„În jargonul medicinei legale, „cartea morţilor” este registrul de morgă. Pentru noi, o morbidă trecere în revistă a celor decedaţi de curând. Pentru Kay Scarpetta, însă, aceste pagini funebre sunt întrebări care aşteaptă răspuns. […] Un thriller medico-legal de primă mână.”

Barnes & Noble

De acelaşi autor

Raţiuni criminale

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *