Paolo Rufilli – Lacătul de inimă

Existenţe bizare, excentrice până la stranietate, în Lacătul de inimă se materializează în tot atâţia protagonişti; fiecare din ei săvârşeşte gestul eroic de a-şi depăşi, trăind-o în cel mai înalt grad, dezbinarea înscrisă în orice destin individual.
Respectabilul lup de mare refugiat într-un exil voluntar pe o culme a Alpilor, navigatorul on-line care nu mai dormea de 30 de ani, frumoasa psihanalistă vânătoare de bărbaţi, franţuzoaica ce împăca în chip fericit meseria de a se dezbrăca noapte de noapte într-un club pentru adulţi cu amorul şi chiar cu dragostea, misoginul recucerit de iubirea unei femei, judecătorul dezamăgit de starea justiţiei actuale şi regretând judecata divină sau ordalia din evul mediu, toate fac din cartea lui Paolo Rufilli o provocare la aventură greu de urmărit de un ochi neaviyat.

Order Lacătul de inimă Preţ @ RON19,62

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *