Pamela Anderson – Un vis împlinit

UnknownCelebra actrita PAMELA ANDERSON a înţeles că nu numai frumuseţea şi talentul aduc succesul, motiv pentru care a hotărât să scrie acest prim roman al său, ce s-a bucurat de o oarecare apreciere.
Cunoscând viaţa de la Hollywood, mulţi au identificat-o pe autoare în persoana eroinei cărţii – Star Wood Leigh, astfel că deşi este vorba de o ficţiune, se regăsesc numeroase momente din viaţa personală a Pamelei Anderson.
În încercarea de a-şi depăâşi condiţia socială âşi de a ajunge pe culmile celebrităţii, tânăra vedetă forţează la maximul propriul destin.
Drogurile, amorurile neortodoxe, despărţirile şi revenirile reprezintă fundalul pe care se desfăâşoară această poveste.
Un vis împlinit este un bestseller captivant ce îl poartă pe cititor în lumea fascinantă, tulburâătoare a Hollywood-ului – cetatea strălucirii şi a pierzaniei.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *