Chuck Palahniuk – Supravieţuitor

1Tender Branson, protagonistul romanului Supravieţuitor – ultimul supravieţuitor al unei secte religioase denumite Cultul Credinciosilor – îşi spune povestea vieţii în cutia neagră a Zborului 2039, la 12 000 de metri deasupra Oceanului Pacific. E singur, iar avionul o să se prăbuşească în curând în deşertul australian. Înainte ca acest lucru să se-ntâmple, Tender Branson va reface traseul transformării sale din copilul ascultător şi servitorul umil aflat în aşteptarea Izbăvirii într-un adevărat Mesia al mass-mediei, îndopat cu steroizi şi colagen şi înzestrat cu darul previziunii. Nu e un flashback, ci o poveste a autodistrugerii care se desfăşoară invers, de la ultima pagină la prima. Plin de suspans, memorabil, Supravieţuitor este o satiră hipnotică, înfricoşătoare despre preţul celebrităţii într-o lume aflată în stadiu extrem de alienare.

„Un roman extraordinar de antrenant. Supravieţuitor este relatarea plină de umor a unui outsider care vorbeşte dinăuntrul Americii profunde.” Independent on Sunday

De acelaşi autor:

Rant

Order Supravieţuitorul Preţ @ RON24,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *