Cast P.C. – Tentația

Secrete periculoase pun în pericol prietenia dintre Zoey şi Stevie Rae şi supun întâmplărilor din Casa Nopţii unor mari riscuri. Stevie Rae, cu puterile sale de vampir roşu, a crezut că poate gestiona lucrurile din BFF, dar secretul său este din altă ligă. Ea s-a tot gândit dacă poate să aibă încredere în persoana din spatele ei. Are nevoie mai mult ca oricând de ajutorul prietenului ei, mai mult ca niciodată.

Zoey a alungat răuvoitoarea nemuritoare din Tulsa, dar bătălia e  departe de a fi terminată. Acum el caută puteri la un nivel mai ridicat, iar Consiliul Superior al Vampirilor cade în sclavia sa.  Fără ajutorul lui Zoey, în Tentaţia, lumea ar putea arde în iad conform viziunilor Afroditei. Prin noile legături ale lui Zoey cu A-ya, o fată Cherokee ispitită în trecut de Kolona, va ajuta sau împiedica rezista ei la mortalele seducţii? Asta este întrebarea.

Tentaţia este a şasea carte a autorilor P.C. Cast şi Kristin Cast din seria Casa nopţii, care în America a avut mai mare succes decât Twilight. Pentru că primele patru volume i-au acaparat atât de mult pe copii,  adulţii au început să citească şi ei.

Înfruntarea

Order Tentația Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *