Bojor Ovidiu – Compendiu de terapie naturală. Nutriţie, fitoterapie, cosmetică

1Compendiul este structurat în trei secţiuni: Nutriţie, Fitoterapie şi Cosmetică, având însă aceeaşi dominantă, şi anume tendinţa tot mai puternică de reîntoarcere la natura şi natural. Partea I aduce argumente şi face îndemn la schimbarea modului nostru de viaţă şi revenirea la metodele naturale de alimentaţie, curmând aventura producerii de alimente nesănătoase care ne distrug sănătatea dar aduc profit producătorilor. Partea a II-a se adresează tuturor medicilor practicieni şi farmaciştilor care nu au avut acces în sistemul de învăţământ universitar la date de medicina
tradiţională tibetană, ayurvedică, chineză, dezorientaţi, la ora actuală, de miile de produse naturale din care trebuie să aleagă pentru a preveni sau vindeca suferinţele trupeşti sau sufleteşti. În cea de a III-a parte, ca şi în cazul secţiunii anterioare, sunt prezentate sub formă de monografii specii de plante sau genuri cu diverse aplicaţii de dată aceasta în arsenalul cosmeticii de cabinet, dar şi în industria cosmetică, care devine din ce in ce mai intersată de proprietăţile produselor vegetale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *