Otilia Cazimir – A murit Luchi…

UnknownA murit Luchi… este povestea copilăriei unei fetiţe aflate în faţa unui moment important din viaţa sa, începerea şcolii. Ea este eroina unor întâmplări hazlii, dar şi emoţionante, petrecute în vechiul tîrg al Iaşului, dar care conturează acel univers idilic propriu fiecărui copil. Dornică să meargă la şcoală, Luchi îşi va da seama încă din prima zi că lumea sa, plină de „mistere şi minunăţii”, este pe cale să fie uitată, ea însăşi transformîndu-se într-o elevă cuminte şi ordonată, pe nume… Casian Alexandra.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

7 Responsesto “Otilia Cazimir – A murit Luchi…”

  1. lavinia pop spune:

    im pace foarte mult Amurit Luchi de Otilia Cazimir

  2. alexutza spune:

    vai deci cand nea citito doamna invatatoare nu mam gandit la nimik alceva decat la fetita aceea despre care se povesteste.A fost o poveste si inca mai o povestre senzational si extreaordinar de frumoasa.A murit Luchi….

  3. DiMciK_kool spune:

    e foarte trista povestirea

  4. mara spune:

    imi place a murit luchi de otilia cazimir

  5. paula spune:

    A fost foarte frumoasa.Doamna noastra profesoara ne-a citit-o azi si a fost minunata.Imi place foarte mult „A murit Luchi…”

  6. Chelarasu Madalina spune:

    E trista povestea, dar e frumoasa

  7. lidia spune:

    e draguta povestea si trista nu mia placut de fata aia bondoaca ie o proasta si ce daca a spus ca o cheama luchi fetei i placea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *