Oliviu Crâznic – …şi la sfârşit a rămas coşmarul

si-la-sfarsit-a-mai-ramas-cosmarul_1_produsVolum disponibil şi sub formă de eBook AICI

…şi la sfârşit a rămas coşmarul”, romanul horror al lui Oliviu Crâznic pleacă de la un şir de cronici medievale şi ajunge la Castelul ultimelor turnuri. Personajul principal, Arthur de Seragens, este prins într-un lung şir de urzeli, întâmplări ciudate şi crime misterioase, odată ce a ajuns la nunta unei prietene.

Eroii cărţii, cam mulţi la număr, se suspectează reciproc de crime: vicontele de Vincennes, prietenul din copilărie al lui Arthur, versat în intrigile de salon, logician şi vânător iscusit; baronul german Von Walter Călătorul, ale cărui peregrinări prin locuri uitate de lume l-au adus de atâtea ori în faţa unor adevăruri de neîndurat; frumoasa şi imorala Giulianna Sellini, despre care se spune în şoaptă că i-a sedus deodată pe Dumnezeu şi pe Diavol; fostul preot Huguet de Castlenove, acum un spadasin periculos, al cărui drum presărat cu cadavre duce la o amantă misterioasă; ducele de Chalais, puternic şi crud stăpânitor al ţinutului, rafinat, arătos şi incapabil de a-şi stăpâni pornirile violente; şi, mai ales, bărbatul care conduce investigaţia şi de care se tem toţi, căci o singură vorbă a lui poate aduce rugul – Albert de Guy”, inchizitorul, scrie cronicarul de la Agenţia de carte.

Nascut la 1 noiembrie 1978 in Lupeni, judeţul Hunedoara, Oliviu Craznic a absolvit Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din Bucureşti şi este licenţiat în Instituţii de Drept penal şi Instiţutii de Drept civil la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti. A urmat cursurile de formare a mediatorilor organizate de Asociaţia Pro Medierea, iar din 2002 este consilier juridic si membru al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

10 Responsesto “Oliviu Crâznic – …şi la sfârşit a rămas coşmarul”

  1. robert dan spune:

    Bookiseala promoveaza intotdeauna cele mai tari carti! Mi-a placut la nebunie …si la sfarsit a mai ramas cosmarul! Felicitari autorului, felicitari Bookiseala!

  2. robert dan spune:

    a, inca ceva… am vazut pe mai multe site-uri ca romanul e trecut la in curs de aparitie… va spun sigur ca a apartu deja pe la inceputul saptamanii, chiar daca lansarea va fi la Bookfest…

  3. Mircea spune:

    Foarte buna cartea! Sunt foarte incantat! Felicitari autorului!

  4. nelu spune:

    O carte inedita cu intriga complexa si mult mister.BRAVO!

  5. oliviu craznic spune:

    Multumesc tuturor!

  6. perta spune:

    Am citit cartea, mi-a placut mult! Un feeling medieval foarte fain!

  7. dora spune:

    Cartea am citit-o cu placere si de aceea o recomand

  8. Spataru spune:

    Mi-a placut.

  9. Georgiana spune:

    wow :X coperta e foarte frumoasa… datorita ei mi-a atras cartea curiozitatea si totodata titlul :X
    oricum, nu sunt prea innebunita dupa chestiile ghotice, dar cand vine vorba de vampiri nimic nu-mi sta in cale :X
    in fine, bravo oliviu! esti printre primii romani [daca nu chiar primul] care a scris o carte cu vampiri si ai pus in valoare legendele noastre despre dracula 😉 tocmai acum imi amintesc cum se discuta la tv cum, noi avand atatea superstitii si niciodata nu ne-am folosit de le si au venit altii sa ni le „fure” [ca de exemplu in romanul ala Dracula… actiunea sa se petreaca tocmai in transilvania] dar, okay, deviez de la subiect 😉 cred c-ai priceput in mare parte la ce ma refer, am citit cartea, este chiar minunata si te felicit inca o data! plus numele personajelor, foarte originale

  10. oliviu craznic spune:

    @georgiana: iti multumesc mult! da, si eu cred ca e pacat de neutilizarea fondului nostru mitic – asa ca voi incerca si in cartile viitoare sa repar acest neajuns (o nuvela bazata pe o legenda transilvaneana este acum in tipar:). m-am straduit mult sa aleg numele – si te felicit pt lecturile tale in domeniul legendelor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *