Oliver Day Street – Cele trei grade și simbolistica lor

Superioritatea Masoneriei asupra tuturor celorlalte ordine vine din simbolurile noastre și din adevărata ordine vine din simbolurile noastre și din adevărata lor semnificație. În alte privințe, celelalte ordine inițiatice pot fi în competiție cu Masoneria, pot rivaliza cu ea sau poate chiar o depășesc, dar prin simbolurile ei Masoneria va domina dacă va reînvăța sensurile acestor simboluri și faptul că fiecare dintre ele este reprezentarea unui adevăr măreț, străvechi și fundamental.

Albert Pike

Victoria supremă pe care o poate obține un om asupra morții este să își învingădragostea de viață, nu prin disperare, ci prin speranța dată de credință. A învăța să te autodepășești înseamnă a învăța să trăiești, iar austeritatea impusă de Stoicism nu era libertate ostentativă. Orice om care este dispus să moară decât să renunțe la Adevăr și la Libertate trăiește cu adevărat, fiindca este nemuritor prin sufletul lui.

Order Cele trei grade și simbolistica lor Preţ @ RON19,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *