Og Mandino – Al doisprezecelea înger

Încrederea şi curajul trebuie să ne servească mereu drept călăuze pe cărările vieţii. Pentru personajele principale ale acestei cărţi, fiecare dintre ele trecând prin grele momente de cumpănă, îndemnul „Niciodata nu mă voi da bătut” acţionează ca o formulă magică.

Og Mandino vă îndeamnă să practicaţi şi dumneavoastră aceasta deviză, indiferent de emoţiile care vă încearcă. Astfel, darurile cu care aşi fost hărăziţi vor ieşi mai lesne la lumină. Inspiraţia o veţi afla în înduioşătoarea poveste relatată în aceste pagini. Dacă toţi cei descurajaţi ar fi motivaţi de acelaşi spirit al refuzului înfrângerii ca şi personajele acestei povestiri, ar exista mai multi oameni fericiţi. Trebuie doar să credeţi cu putere că: Din zi în zi, în toate privinţele, sunteţi tot mai bun!”.

Al doisprezecelea înger este o poveste foarte specială despre viaţă, iubire, încredere şi curaj. Og Mandino îşi populează povestea cu personaje familiare, de care ne ataşăm. Chiar dacă este vorba de o poveste emoţionantă, el nu uită să scoată în evidenţă faptul că viaţa merită trăită la maximum, folosindu-ne de toate darurile cu care am fost hărăziţi şi recunoscând îngerii care ne înconjoară. Iubirea faţă de spiritul sportiv, temerile, camaraderia, spiritul echitabil, entuziasmul victoriei şi groaza eşecului sunt prezente în această carte.

De acelaşi autor

Alegerea

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *