Oana Georgescu – Destine ca-n filme

index„Destine ca-n filme“ este o emisiune despre oameni obișnuiți aflați în situații neobișnuite, despre clipe, momente, întâmplări care le-au schimbat viața, despre destinul pe care le-a fost dat să-l trăiască.

Am mers alături de echipa mea în cele mai inedite și neașteptate locuri din București și din țară pentru a cunoaște astfel de oameni, pentru a aduce în fața publicului telespectator emoția, pasiunea, speranța, hotărârea, bucuria, drama, deznădejdea…. Și am încercat să îi fac pe interlocutorii mei să povestească despre acele clipe din viață care le-au schimbat destinul pentru totdeauna.

 

Iată de ce am avut ideea apariției acestei cărți, la care au contribuit membri ai echipei, colegi, colaboratori și prieteni adevărați, dar și protagoniștii – personajele principale ale acestei „povești“ cu mai multe istorisiri. Veți afla crâmpeie din viața personajelor, le veți simți emoțiile, trăirile, vă veți identifica, poate, cu momentele de cumpănă care le-au schimbat destinul, cu lupta lor pentru onoare, supraviețuire și – de ce nu? – pentru un destin mai bun.”

Iuliana Marciuc

Order Destine ca-n filme Preţ @ RON32,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *