Nora Roberts – Refugiul. Semnul sorții. Vol 1

1După ce suferă o dramă teribilă care o lasă traumatizată fizic și psihic timp de luni întregi, Reece Gilmore încearcă încet-încet să-și readucă viața pe făgaș normal. Lăsând în urmă trecutul și Bostonul natal, Reece călătorește fără țintă prin țară, fără să zăbovească prea mult într-un loc. Însă micul orășel Angel’s Fist pare să fie diferit, căci peisajele superbe, oamenii pe care ajunge să-i cunoască și mai ales Brody – scriitorul încăpățânat, enervant, sexy și misterios – o fac să creadă că poate a găsit un loc pe care să-l numească acasă.

Dar șansa la liniște și normalitate este amenințată în momentul în care Reece este singura martoră la o crimă, dar în urma căreia poliția nu găsește nici cadavrul, nici vreo dovadă a atrocitatății. În ciuda faptului că Reece este convinsă de ce a văzut, restul lumii pare să pună totul pe seama unei imaginații prea bogate și a psihicului ei fragil. Avându-l doar pe Brody alături, Reece trebuie să lupte din răsputeri nu numai pentru a nu-l lăsa pe ucigaș să scape nepedepsit, ci și să-și apere dreptul la dragoste și fericire.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *