Nora Roberts – Refugiul. Drumul spre lumină. Vol 2

1Unica supravieţuitoare a unei crime brutale, Reece Gilmore este pe fugă, luptându-se cu disperare să facă faţă atacurilor de panică şi coşmarurilor care o bântuie. Nu intenţionează să rămână în adormitul orăşel Angel’s Fist nici măcar o secundă mai mult decât este nevoie, în ciuda locuitorilor săi prietenoşi – chiar dacă puţin cam prea curioşi – şi a irezistibilei atracţii pe care o simte faţă de scriitorul Brody.

Totuşi, în timpul unui traseu pe munte, observă un cuplu implicat într-o altercaţie violentă, care culminează cu o crimă. În lipsa oricărei dovezi, autorităţilor din Angel’s Fist le este greu să creadă povestea lui Reece. Dar, când o serie de evenimente ameninţătoare dovedesc că cineva vrea să o înlăture, Reece îşi pune încrederea în Brody – singura persoană care este convinsă de adevărul spuselor ei – pentru a găsi criminalul înainte de a fi prea târziu.
Order Refugiul. Drumul spre lumină. Vol 2 Preţ @ RON19,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *