Nido Qubein – Profesionist în vânzări

128.00 – 14.00 Lei

Nido R. Qubein consideră că prezumţia „trebuie să ai talent ca să vinzi” este falsă. În nici o altă profesie succesul nu este atât de strâns legat de performanţă, susţine el.

Profesionist în vânzări oferă un şir de tehnici specifice, fiind un îndrumar pentru dobândirea de noi abilităţi şi cunoştinţe pentru a reuşi performanţe în acest domeniu.

Nido Qubein este preşedintele unei corporaţii internaţionale de consultanţă în management, care are clienţi de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite, precum şi în multe alte ţări. Este expert în conceptualizarea, crearea şi furnizarea de sisteme comportamentale complet integrate — pentru angajaţi şi pentru liderii acestora.
Este partener în alte câteva companii şi membru în consiliile multor universităţi, corporaţii şi instituţii comunitare. A fost distins cu numeroase premii şi titluri, printre care: gradul de doctor în drept, Medalia de Onoare a Congresului din Ellis Island, premiul Cavett (cunoscut ca fiind echivalentul Oscarului pentru oratorii profesionişti); de asemenea, a fost inclus în muzeul Hall of Fame pentru Marketing şi Vânzări Internaţionale şi a fost declarat Cetăţeanul Anului în High Point, Carolina de Nord (unde şi locuieşte).
Susţine în fiecare an peste o sută de discursuri la convenţii şi conferinţe, în seminarii şi întâlniri pe teme de vânzări şi în cadrul sesiunilor de comunicări destinate persoanelor cu funcţii executive. A scris cărţi şi a înregistrat programe audio şi video de instruire, care au fost traduse în mai multe limbi.

Order Profesionist în vânzări Preţ redus @ RON14,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *