Nichita Danilov – Portrete fără ramă

Unknown35.00 – 28.00 Lei

În Portrete fără ramă, Nichita Danilov continuă efortul de demitizare a istoriei literare românești printr-o serie de articole care oferă o viziune puțin cunoscută a figurilor auctoriale. Demitizarea vine, însă, împreună cu umanizarea personalităților devenite personaje, oameni în toată splendoarea lor, cu ticuri și idiosincrezii diverse, cu fobii și naivități care merită și trebuie să fie povestite, spre deliciul cititorului.

Autodefinindu-se ca marginal, locuitor și autor al frontierei, Nichita Danilov propune un mod de a istoriciza și literaturiza biografia – și corolarul ei, opera – sub o deviză care readuce eticul în discuțiile estetice : ”Niciun scriitor nu se poate ascunde după defectele cu care scrie”.

Order Portrete fără ramă Preţ redus @ RON28,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *