Neil Griffiths – Obsesia Caravaggio

imagineSub cerul arzator al Calabriei, detectivul Daniel Wright este martorul existentei celebrului tablou furat – Nasterea Mantuitorului de Caravaggio. Pentru ca este un admirator al lui Caravaggio si expert in recuperarea obiectelor de arta, este hotarat sa-l recupereze din mainile capilor mafioti, care il folosesc ca modalitate de plata pentru asasinate si afaceri cu droguri.

Punandu-si in pericol casnicia, cariera si viata, Daniel isi sfideaza superiorii si incalca legea cu ajutorul unui custode de la galeriile Uffizi, Francesca Natali, in incercarea disperata de a salva tabloul lui Caravaggio inainte de a se pierde pentru totdeauna. Dar va deveni el oare eroul lumii artelor frumoase sau a facut greseala de a subestima lumea mafiei?

„Un thriller captivant, visceral si demonic despre puterea unei obsesii si consecintele ei devastatoare.” Daily Telegraph

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Neil Griffiths – Obsesia Caravaggio”

  1. Dorina spune:

    Pana la urma, eu nu am inteles cum s-a terminat cartea asta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *