National Geographic – Vietnam (Colecţia Adevărul)

Vietnam, această ţară din Asia de sud-est care şi-a recăptătat independenţa şi integritatea teritorială acum nici 50 de ani.

Cu toate acestea, tânărul stat comunist, care se întinde pe o lungime de aproape 2000 de kilometri pe ţărmul asiatic al Pacificului, are una dintre cele mai rapide ritmuri de crestere economică din regiune, promiţând ca până în anul 2020 să devină un stat dezvoltat.

Din punct de vedere turistic, Vietnamul este o ţară care nu a fost pe deplin descoperită, înţeleasă dar, din fericire, nici cosmetizată asemenea destinaţiilor de vacanţă mai populare, intrate deja în tradiţie. De la frumuseţea capitalei Hanoi – un amalgam de tradiţii, cultură asiatică şi modernism cosmopolit – până la bogăţia naturală peisagistică a acestei destinaţii, Vietnamul merită să fie pas cu pas descoperit. Ghidul National Geographic vă propune varianta “pagină cu pagină”, garantând faptul că această incursiune imaginară vă va depăşi toate aşteptările.

De acelaşi autor

Africa de Sud (Colecţia Adevărul)

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *